Al Tau Buna Dimineata
Este timpul sa dai deoparte toate gandurile negative si sa-ti incepi ziua cu mai multa energie. Aceste mesaje de buna dimineata te vor incarca cu optimism in timp ce-ti servesti micul-dejun. De asemenea, ele reprezinta un start excelent pentru a-ti pastra consecventa in mediul online, atunci cand nu ai inspiratie si vrei sa postezi un gand bun care sa ajunga la toti prietenii tai. Descopera si tu ce te face astazi fericit si imprastie starea de bine cu intreaga lume. Toate aceste emotii constructive pot fi contagioase, ceea ce inseamna ca te poti astepta la numeroase mesaje de multumire pentru starile pe care le provoci.
Al Tau Buna Dimineata
Iata zeci de mesaje de Buna Dimineata pentru iubit sau iubita care-ti vor da doza zilnica de inspiratie pentru a pastra romantismul relatiei sau pentru a o pipera cu umor. Exprima-ti sentimentele in fiecare dimineata, prin mesaje sau sms-uri pentru a intretine povestea voastra frumoasa de iubire.
Daca in seara precedenta ti-a amintit de un eveniment important in cariera sa, nu uita sa-l mentionezi, dis de dimineata. Poate are de prezentata o lucrare importanta, este invitat sa vorbeasca in public la o conferinta sau pur si simplu are o intalnire foarte importanta.
Foarte multe persoane apreciaza mai mult mesaje de buna dimineata haioase in detrimentul celor siropoase, de dragoste. In fond, aceastea sunt creative, iti aduc instant zambetul de buze iar simtul umorului este o trasatura deosebit de apreciata in cazul unui partener.
Buna dimineata! Iubita mea, extraordinară, superbă, strălucitoare, sexy, frumoasă, de neuitat... E timpul să-ți deschizi ochii fermecați și să faci lumea mai frumoasă... Îmi este atât de dor de tine! Te iubesc!
Buna dimineata iubirea mea! Fie ca soarele bun să strălucească astăzi peste tine, un vânt blând și trecătorii să zâmbească. Fie ca această dimineață să vă aducă noroc, fericire și entuziasm pentru întreaga zi!
Frumoasa si tandra mea, buna dimineata! Zâmbetul tău este mai cald și mai luminos decât soarele dimineții. Fie ca dragostea mea și starea de spirit fabuloasă să fie alături de tine toată ziua!
Cu roua sidefata si un soare cald, a venit dimineata mult asteptata.Lasa vantul ei blând, jucandu-se cu suvite din parul tau moale, sa te poarte intr-o zi fabulos de stralucitoare, noua, iubirea mea!
Iubitule, deschide-ți încet ochii. O nouă zi îți întinde mâna, care s-a strecurat în vizită. Dansează razele soarelui pe foșnetul frunzelor, lasă-le să-și cânte blues-ul timpuriu pentru tine. Buna dimineata iubirea mea!
E atat de bine sa deschid ochii si sa stiu ca existi! Buna dimineata! Citeste si: Jaf la raft! Producătorii de ulei, de zahăr și de unt s-ar fi înțeles să scumpească prețurile intenționat. Consiliul Concurenței a început investigațiile- kanald.ro
Nimic nu e mai frumos decat sa te trezesti cu un sms de buna dimineata de la iubitul tau. Asta demonstreaza ca s-a trezi cu tine in gand si abia asteapta sa te revada sis a iti arate cat de mult tine la tine.
Buna dimineata, dragul meu! As vrea sa fiu prima raza de soare care-ti mangaie chipul dimineata, dar din pacate nu pot. As vrea sa fiu si apa care-ti spala fata dimineata, dar nici asta nu pot. Din fericire, pot sa fiu cea care-ti spune ca te iubeste in fiecare dimineata! 041b061a72